zondag 31 augustus 2014

Van Valkenswaard naar Brugge

Zo, de stripbeurs in Valkenswaard zit erop. Het was voornamelijk wat keuvelen met collega's en stripfans en heel af en toe een album signeren.  De volgende stopplaats wordt Brugge. Op 28 september 2014 vindt daar het Brugse stripfestival plaats in combinatie met de fantasy beurs Bryggias. Een bijzonder boeiende uitstap voor het ganse gezin. De locatie in de Brugse beurshal bevindt zich pal in de zone waar diezelfde dag ook nog één van de grootste rommelmarkten van het land plaatsvindt. Op het Bryggias festival zijn er ook nog allerlei rand activiteiten zoals een cosplay. Altijd gezellig, die verkleedpartijen. Dan s'avonds iedereen moe maar gelukkig huiswaarts met twee meesterlijke stripalbums van Derek Wasteland onder de arm. Hoe mooi kan het leven zijn?
Hieronder nog enkele van de schetsjes die ik in Valkenswaard heb zitten kriebelen en de affiche van het Brugse stripfestival, getekend door Tom Bouden. Tot in Brugge.

losse schetsen gemaakt op het stripfestival van Valkenswaard 2014. Oops! vooral op die middelste is de invloed van Hugo Pratt wel erg sterk.Geen opmerkingen:

Een reactie posten